Openingstijden ma t/m do 08.00-17.00 Vrij 08.00 - 13.00
040-8435887

Welke warmtepomp past in jouw situatie?

Hybride warmtepomp

Bespaar tot 70% gas met een hybride warmtepomp

Je huis duurzaam verwarmen door je gasverbruik te verlagen, dat kan met 1 van onze hybride warmtepompen. Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel en gebruikt stroom in plaats van gas. De warmtepomp kan worden aangesloten op je huidige cv-ketel, maar mocht deze aan vervanging toe zijn bieden wij ook ook een warmtepomp aan, inclusief nieuwe cv-ketel.
Een hybride warmtepomp kan in bijna alle huizen geplaatst worden, ook wanneer je isolatie (nog) niet overal goed is. Maar hoe beter geïsoleerd; hoe energiezuiniger je warmtepomp werkt en hoe minder vaak je cv-ketel hoeft bij te springen.

Voordelen:

  • Lagere energierekening. Je stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt tot 70% af. Hierdoor bespaar je meer aan gas, dan dat je extra voor elektriciteit betaald.
  • In combinatie met een zonnepaneleninstallatie wek je de stroom die extra nodig is voor de warmtepomp ook nog eens zelf op en gaat je energierekening nog veel verder omlaag. 
  • Aantrekkelijke subsidies, waardoor de investering zeer aantrekkelijk wordt.
  • Beter voor het milieu. Je cv-ketel hoeft minder te werken en verminder je de CO2-uitstoot. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Wij van Influence Green Energy komen altijd vrijblijvend op locatie voor een adviesgesprek, want iedere woning is immers anders!


Onze producten


Mitsubishi All-Electric ready 

Het fundament van het hybride All-Electric Ready concept bestaat uit een volwaardige warmtepomp. En niet zomaar eentje. De premium Ecodan lucht/water-warmtepompen van Mitsubishi Electric zijn ontwikkeld voor hoofdverwarming onder strenge winterse omstandigheden. Dat maakt dat je ten opzichte van klassiek hybride systemen grotere besparingen op aardgas kan realiseren. En met dezelfde warmtepomp op een later moment helemaal van het gas kunt. Over duurzaam gesproken.

Geen zorgen, onze All-Electric Ready warmtepomp werkt perfect samen met alle cv-ketels. Dat is fijn als je huidige ketel nog in orde is. Ook maakt het mogelijk om stap voor stap voor jouw woning de perfecte hybride configuratie te realiseren.

Klik hieronder voor meer informatie;
Brochure-Ecodan-All-Electric-Ready


Daikin Intergas Hybride 

De Daikin-Intergas warmtepomp is de natuurlijke combinatie voor duurzaam verwarmen. Deze cv-ketel en warmtepomp in één, is een krachtige totaaloplossing. De Daikin-Intergas is een lucht-water warmtepomp. Die heet zo omdat hij buitenlucht gebruikt om water mee te verwarmen. Via de buitenunit haalt de pomp warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt vervolgens doorgegeven aan de binnenunit die de warmte gebruikt om water op te warmen. Dat warme water gaat naar je radiatoren of vloerverwarming en warmt zo je woning op. De binnenunit bestaat uit een cv-ketel én een warmtepomp. Dat bespaart ruimte. Bekijk alle specificaties van de Daikin-Intergas.

Klik hieronder voor meer informatie;
Brochure Daikin Intergas Hybride


Remeha Elga Ace 

Eén van de belangrijke voordelen van de Elga Ace is dat deze makkelijk te combineren is met bijna iedere cv-ketel. Dat betekent dat je je huidige cv-installatie kunt gebruiken om te verduurzamen én te besparen. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas op het moment dat je huidige cv-ketel aan vervanging toe is. Daarnaast kan de Elga Ace worden toegepast in bijna iedere woning. Zo kan jij starten met verduurzamen én besparen, ongeacht of je woning vloerverwarming dan wel radiatoren heeft.

Klik hieronder voor meer informatie;
Brochure Remeha Elga Ace

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Nieuwe installatie zonnepanelen

R. de Bruijn

Heel fijn bedrijf.. komen afspraken na en reageren binnen een dag op vragen. Goede vaklui en netjes gewerkt. Ik geef influence een mooie 9!

Voor derde maal super tevreden over de dienstverlening van Influence Green Energy

Tracy en Marcel

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in